Skin Booster hyaluronsavas kezelés

Bővebben

Mi a Skin Booster hyaluronsavas kezelés?

A Skin Booster hyaluronsavas kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Ennek következtében javítja rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalítja meg bőröd. Célzottan a bőr középső rétegébe –ahova a hidratáló krémek már nem jutnak be - injektáljuk a keresztkötött hyaluronsavat, amely súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni. A fáradt bőrön alkalmazva a Skin Booster hyaluronsavas kezelés egy bőr alatti hidratáló raktárt alakít ki, amely helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt.

Hogyan működik a Skin Booster hyaluronsavas kezelés?

A kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés során legyezőszerű alakban keresztkötött hyaluronsavat injektálunk tompa végű kanüllel a bőr középső rétegébe. A keresztkötött hyaluronsav sokkal lassabban szívódik fel, mint a nem keresztkötött hyaluronsav, így az eredmény - a hidratált és egészségesen ragyogó bőr - tartósabb. A kezelés 15-20 percet vesz igénybe. A látványos eredmény érdekében félévente 1 kezelés szükséges. Az eredmény: akár 6 hónapig tartó természetes, ragyogó, hidratált bőr. A kezelés mellékhatása ritka és elhanyagolható.

Az injektálás folyamata:

  • A fiatal bőrön: egy ampulla, amit egy hónap múlva ismételni kell.
  • Az érett, erősen napkárosított bőrön: az első napon 2 ampulla, majd 1-2 ampulla egy hónappal később. Ezt érdemes 6 havonta ismételni.

A hagyományos hyaluronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, az arc természetes volumenét állítják vissza. A Skin Booster abban különbözik ettől, hogy magát a bőrt fiatalítja: belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, mely fiatalon tartja bőrét. Így az tartósan ragyogó és hidratált marad. A Skin Booster sokkal „finomabb" eredményt biztosít, mivel nem az arc volumenét változtatja meg, hanem a bőr állagát, szerkezetét fiatalítja meg. A Skin Booster a hyaluronsavas arcszobrászat kitűnő kiegészítő kezelése lehet, mely során nemcsak az arcforma válik fiatalosabbá, hanem bőrének állaga is.

Mik a Skin Booster hyaluronsavas kezelés előnyei?

  • visszaállítja a bőrben a vízegyensúlyt,
  • a bőr tartós belső hidratálására szolgál,
  • javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét,
  • növeli a bőr teltségét és feszességét,
  • kevesebb regenerálódási idő szükséges két kezelés között,
  • a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet napi teendőihez.

Ár:

  • 2 ampulla: 138.000 Ft
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben