Seprűvéna kezelés

Hatékony és gyors kezelés

Általában 2-6 kezeléssel végleges eredmény érhető el

Szép lábak, magabiztos megjelenés

Neked ajánljuk a lézeres seprűvéna és visszérkezelést:

  • ha búcsút szeretnél inteni a visszereidnek, seprűvénáidnak
  • ha zavar a nehézláb érzés
  • ha különböző krémek már nem segítenek
  • ha eleged van abból, hogy nyáron is hosszú nadrágot viselj

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az IPL vagy Nd:Yag eljárás során láthatatlanná tesszük a sérült ereket, így búcsút inthetsz a lila erecskéknek, a kellemetlen érzésnek – és a hosszú nadrágoknak!

A seprűvéna kezelés a seprűvénák, visszértágulatok megjelenésével a lábszár gyakori keringési zavarait orvosolja. Nőknél gyakoribbak az elsősorban a lábakon megjelenő vastagabb kékes, gyakran dudoros visszértágulatok, illetve az elágazódó, pókhoz, vagy seprűhöz hasonló lilásvörös, vagy mély bordó seprűvénák. Kialakulásukat a terhesség, a fogamzásgátlók használata, a sok állással, járással járó munka és a túlsúly is elősegíti. A csoportosan megjelenő, kitágult erek esztétikailag is zavaróak, de égő érzést, fájdalmat, feszülést is okozhatnak. Ezek a károsodott erek funkciójukat nem tudják megfelelően teljesíteni, spontán gyógyulásuk nem várható. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban veszélytelen lézerkezeléssel távolítjuk el lábszáráról a zavaró seprűvénákat és egyéb tágult visszereket.

A visszér kezelése lézerrel

A felületes vékony erek kezelésére az IPL fényét használjuk, a mélyebben fekvő vékony ereket a Nd:YAG lézer fényével kezeljük. A visszér kezelése során a lézer fénye szelektíven az érfalon belül keringő vér hemoglobinjában nyelődik el, és felmelegíti azt. A felmelegedés hatására a kezelt érfal összetapad, majd felszívódik. A lézer fénye a bőr felsőbb rétegein úgy képes áthatolni, hogy azokat nem károsítja, így a visszér és seprűvéna eltávolítása nagy biztonsággal, mellékhatás nélkül végezhető.

Ne hanyagold el visszérbetegséged! Fordulj idejében orvoshoz, és a visszér és seprűvéna eltávolítása után a későbbi, hasonló problémák elkerülése érdekében rendszeresen járj az ellenőrző vizsgálatokra!

Teendők a kezelés előtt

Az optimális eredmény elérése és mellékhatások elkerülése érdekében a visszér, illetve seprűvéna eltávolítását megelőző 4 hétben és a teljes kúra folyamán kerüld a közvetlen napsugárzást, szoláriumozást, a barnító krémek és folyadékok használatát. Amennyiben a kezelni kívánt bőrfelszínt közvetlen napsugárzás éri, használj széles spektrumú, legalább SPF 30-as faktorszámú fényvédőt!

Hány kezelés szükséges?

A visszér és seprűvéna megszűnéséhez személyenként, esetenként eltérően 2-6 kezelésre van általában szükség. Egy kezelés 15-30 percig tart. A szokásos napi teendőidet azonnal folytathatod. Jelentkezz be vizsgálatra, kezelésre!

Visszérkezelés utáni bőrápolás

A visszér és seprűvéna lézeres kezelése után, amennyiben a kezelt területet közvetlen napfény éri, legalább SPF 30-as faktorszámú fényvédő krémet kell használni. A visszér és seprűvéna kezelése után ne dörzsöld, és ne vakard a kezelt területet. Amíg a bőrelszíneződések láthatóak, ne ússz, és ne menj medencébe. Az elszíneződött területet naponta kétszer be kell kenni antibakteriális kenőccsel. A bőr hámlása esetén ne borotváld az adott területet és ne csipkedd le a hámló bőrdarabkákat. Hidratáld a bőrt és hagyd, hogy az elhalt darabkák spontán lehulljanak. Amennyiben nincs hámlás, a bőr már sminkelhető. Bármilyen fertőzés gyanújának felmerülése esetén (kivörösödés, fokozott érzékenység, gennyesedés), azonnal konzultálj rendelőnkkel.

Jelentkezz be lézeres seprűvéna kezelésre a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

Árak

 

javasolt kezelések száma 4, az ár 1 alkalomra vonatkozik      
1-200 impulzus 30 000 Ft    
201-400 impulzus 50 000 Ft    
401-600 impulzus 67 000 Ft    
601-1000 impulzus 80 000 Ft

 

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben