Lézeres kezelések

Műtét és vágás nélküli orvos-esztétikai eljárások

Gyors és hatékony bőrfiatalítás és bőrmegújítás

A bőr saját természetes folyamatainak a serkentése

 

Neked ajánljuk lézeres kezeléseinket:

  • ha zavarnak a bőrhibád: pattanások utáni hegek, hajszálerek, pigmentfoltok, bőregyenetlenségek
  • ha bőröd rugalmasságát és teltségét szeretnéd megőrizni vagy visszaállítani
  • ha feszes, sima, sugárzóan fiatal bőrre vágysz
  • nem szeretnéd, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetedbe

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

A lézeres és egyéb gépi (rádiófrekvenciás, ultrahangos) kezeléseink gyors, fájdalommentes és hosszú távú megoldást jelentenek mind a bőregyenetlenségek eltüntetésére, mind a bőrfiatalításra. Az idő előrehaladtával csökken bőrünkben a kollagén- és rugalmas rostok termelődése, ezzel párhuzamosan csökken a bőr feszessége, bőr alatti kötőszövetek sorvadása következtében bőrünk meglazul, és a gravitáció hatására lógni kezd. Az idő múlásával a bőr regenerálódási képessége is egyre csökken, így a bőrhibák egyre láthatóbbak és maradandóbbak.

Lézeres és egyéb korszerű gépi arckezeléseink (frakcionált lézeres kezelés, Gentle lézeres kezelés, IPL, Scarlet mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés, HIFU magas intenzitású fókuszált ultrahangos kezelés, stb.) a bőr természetes folyamatainak stimulálásával újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességért felelős kollagén rostokat. Az egyes kezelések a bőr különböző rétegeiben fejtik ki hatásukat, így a kezeléseket egymásra építve bőröd összes rétege megújítható, fiatalon tartható.

Forduljon hozzánk, ha pignetfoltjaidtól, pattanások utáni hegektől szeretnél megszabadulni, de akkor is tudunk segíteni, ha a bőröd tágult hajszálerek miatt veszített szépségéből. Jelentkezz be konzultációra esztétikai bőrgyógyászainkhoz, akik megtalálják a számodra a legcélravezetőbb kezelést.

Kérj időpontot a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben