Eye Cell szemkörnyék kezelés

Visszaállítja a szemkörnyék bőrének rugalmasságát

Hatékony, gyors és fájdalommentes kezelés

Megelőzésre és fiatalításra is ajánlott

 

Neked ajánljuk az Eye Cell szemkörnyék kezelést:

 • ha meg szeretnéd előzni a szemkörnyéki ráncok képződését
 • ha szem alatti karikáid, táskáid szeretnéd eltüntetni
 • fiatalos, friss megjelenésre vágysz

Jelentkezz be kezelésre!

Bővebben

Az EyeCell szemkörnyék kezelés egy olyan szemkörnyék-ápoló rendszer, mely növekedési faktorokból, növényi őssejt kivonatokból és biopeptidekből áll, amelyek a lehető legjobb hatást nyújtják a karikás szemre, a szem alatti táskákra és a ráncokra, a kifejezetten erre a célra kifejlesztett szemkörnyék-dermapennel együtt kombinálva.

A folyamatos szemmozgások, a napi 14 ezer pislogás szemkörnyékünk bőrét extra igénybevételnek teszi ki. A vékony bőrréteget és laza kötőszövetet könnyen befolyásolják a stresszes tényezők. A szemkörnyéken sok ér koncentrálódik, viszont kevés a faggyú- és a verejték kiválasztás. Bőrünk itt könnyen elveszíti nedvességtartalmát, elvékonyodik - ez a legfőbb oka a szarkalábak megjelenésének. A szemkörnyék bőrének egészséges és természetes megújítása a fiatalító Eye Cell dermapenes szemkörnyék kezelés!

Milyen problémák megoldására nyújt lehetőséget a szemkörnyék kezelés Dermapennel?

 • Táskák
 • Szarkalábak
 • Sötét karikák
 • Finom ráncok
 • Pigmentáció
 • Dehidratáció, elvékonyodott bőr
 • Duzzadt szemek

A szemkörnyék kezelés fő hatóanyagai:

 • növekedési faktorok (ezek stimulálják az őssejtek osztódását és az új sejtek termelődését)
 • erős antioxidánsok (megkötik a szabadgyököket)
 • rózsafa- és szőlő őssejt kultúra (a bőr saját őssejtjeit fiatalítja)
 • izomrelaxáló peptidek, aminosavak

Sejtszintű ápolás dermapennel

Az erős antioxidánsok, őssejtek, sejtépítő peptidek, aminosavak és a nagy vízmegkötő képességű hyaluronsav biztosítják, hogy a bőrünkben újra egészséges, rugalmas és természetesen hidratált kollagén és elasztin termelődjön. Az öregedés során lelassulnak a folyamatok, ennek ellensúlyozására szükséges stimulálnunk is a sejteket. A kezelés speciális növekedési faktorokat alkalmazunk, melyek képesek osztódásra bírni a bőr saját kollagén- és elasztin termelő őssejtjeit, a fibroblasztokat. A sejtépítő kezelések hatására újra egészséges és hidratált kötőszöveti rostok kezdik el kitölteni a szemkörnyék bőrét. A kezelést kúraszerűen ajánljuk a problémának megfelelően. Nem fájdalmas kezelés, ha a szemkörnyék kissé érzékeny, előfordulhat némi kipirosodás, de ez általában nem jellemző.

A dermarolleres szemkörnyék kezelés kombinálható Gisele Delorme revitalizáló szemkontúr kezelésünkkel, mely csökkenti a ráncokat, szem alatti karikákat és revitalizálja az érzékeny szemkontúrt. Így még hatékonyabb eredmény érhető el.

A szemkörnyék kezelés menete:

A szemkörnyék kezelés során a speciális dermapen segítségével bevitt sejtépítő hatóanyagok lépésről lépésre dolgoznak azon, hogy a szemkörnyék bőre visszanyerje egészségét. A kezelések hatására erősebb és rugalmasabb kötőszöveti sejtek veszik át az elöregedő kollagén és az elasztin helyét, tehát lecserélődik a sejtállomány, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat. Ez évekkel viszi vissza a szemkörnyék bőrének életkorát.

A szemkörnyék kezelés során a dermaroller után peptid gél tapaszt teszünk a szem környékére, az arc többi területére pedig a bőrtípusnak megfelelő nyomatmaszkot helyezünk fel. A nyomatmaszk fizikai nyomásával mintegy bepréseli a hatóanyagokat, mikroklímát alakít ki, ami szintén a hatóanyagok bőrbejuttatását segíti elő. A kezelés végéig hideg marad, ami frissítő, élénkítő hatású. Száradás után gumiszerű lesz, mely egyben eltávolítható. A tapasz és a maszk hatóideje: 15 perc.

Majd a szemkörnyék kezelés végén a szemkörnyékre speciális szemránckrémet és az arcbőrre a bőrtípusnak megfelelő ápoló krémet viszünk fel.

Milyen gyakorissággal ajánlott a szemkörnyék kezelés?

Hetente egyszer 6-8 alkalommal a problémától függően.

Kérj időpontot kezelésre a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

 

Árak 

 Eye Cell   9 900 Ft    
Szemkörnyék kezelés dermapennel - Eye Cell - 6 alkalmas bérlet       53 460 Ft    
Gisele Delorme revitalizáló szemkontúr kezelés   9 900 Ft
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben