Jett Plasma Lift Cosmetics - ÚJ!

Jett Plasma Lift Cosmetics a Jett Plasma Lift gép egy új alkalmazása,  egy másik kezelőfejjel, kozmetikai területen. A kezelés egy órás, mely  során személyreszabottan peptideket, vitaminokat, őssejtet és természetes növényi alapú aktív hatóanyagokat  juttatunk be a Jett Plasma Lift Cosmetics géppel  a bőr mélyebb rétegeibe, amely így jóval hidráltabb, feszesebb, üdébb lesz.

Előnyei:

  • fájdalom- és sérülésmentes, 
  • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,mivel fibroblasztokat stimulálja.
  • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
  • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak,
  • ezzel az eljárással kezelhetők az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is

A kezelés menete:

Arctisztítás után a bőrnek megfelelő hatóanyagot finoman bemasszírozzuk, majd kollagén gél segítségével felfelé irányuló mozdulatokkal a jet plazmával megkezeljük az arcot , nyakat, dekoltázst. Területenként több kezelőfejet használunk, külön a szemkörnyéken és az ajak körüli a finom ráncok teljes körű kezeléséhez. Utóápolásként személyre szabott nappali krémet teszünk. 

A kezelés kúraszerűen ajánlott, mely hat alkalmat jelent és két hónapos időtartamra szólna, első héten kétszeri ismétlést igényel, utána két hetente egyszeri alkalmat. Tökéletes kiegészítő kezelése bármely esztétikai kezelésnek, illetve más kozmetika kezeléseknek.


A plazma ,egy ionizált gáz,  a negyedik halmazállapot. A kezelések plazmakisülés segítségével történnek. A JettPlasma generálja a plazmakisülés áramlását., mely hatása a szövetekre rendkívül hatékony szöveti regenerációt,  rugalmasságot bíztosít és erősíti a szövetek ellenálló és védekező képességét. 

Árak:

  • 1 alkalom: 20.000 Ft 
  • Bérlet 6 alkalmas : 96.000 - 16.000/ alkalom. A bérletet fontos kúraszerűen, két hónap alatt lejárni, az 1. héten kétszer, utána két hetente egyszer.
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben