Hajmezoterápia vitamin - és ásványianyag-komplexszel

hajmezoterapia

Akárcsak a test bármely részén, a mezoterápia a fejbőrön is eredményesen alkalmazható kezelés. Legyen szó hajhullásról, zsírosodásról, korpás fejbőrről vagy száraz hajról - a megfelelő, leginkább hatékony gyógyhatású anyagokat juttatjuk a fejbőrbe.

Haj és fejbőr problémák kezelése hajmezoterápia eljárással

A hajmezoterápia biztos gyógyulást jelent a hajbetegségek ellen. Számos hatás éri hajszálainkat és fejbőrünket a mindennapok során. A környezeti stressz és az öregedés folyamata is befolyásolja állapotát. Megjelenésünknek fontos része hajkoronánk, fejbőrünk, érdemes tehát vigyázni rá és ápolni úgy, mint bőrünket a testünkön és az arcunkon. Éppen ezért egy olyan orvosi eljárást javaslunk a hajmezoterápia kezeléssel a hajas fejbőr problémáinak megoldására, mely bizonyított hatékonyságú. A jól ismert tűs mezoterápia módszerrel fájdalommentesen juttatjuk be a hatóanyagokat a fejbőrbe, ahol azok a megfelelő helyen fejthetik ki hatásukat.

Hajmezoterpáia hatóanyaga lehet például:

  • A-vitamin, ami a bőr alkotóeleme és melynek hiányakor száraz, durva, töredezett lesz a haj
  • B-vitamin - a regenerálásban játszik fontos szerepet
  • C-vitamin és az E-vitamin - antioxidáns hatású
  • H-vitamin (biotin) az anyagcsere javításra szolgál és szabályozza a faggyúműködést
  • Dexpanthenol 20% a hajszál vastagításáért felelős
  • Ginko biloba vérbőség fokozó a hatékonyabb felszívódásért
  • Organikus szilícium pedig a sejtépítést segíti elő

A hajmezoterápia során további speciális komplexet alkalmazunk még a hajas fejbőrőn, melyek növekedési faktorokkal, hormonokkal, ásványi anyagokkal és hialuronsavval dúsított koktélok.

Hajhullás és hajmezoterápia

Világszerte a nők 40%-a, a férfiak 50%-a szenved hajhullástól. A hajhullás a nőknek olyan, mintha „koronás glóriájukat” veszítenék el, míg a férfiak ezt öregedésnek és a szexuális aktivitásuk csökkenésének élik meg. Most itt a MesoHair, egy fájdalommentes, vitamin, ásványi anyag és DHT blokkoló kúra, mely hatásosan segíti a hajerősítést a nőknél és a kopaszodást a férfiaknál. A hajmezoterápia által bevitt hatóanyag visszapótolja azon vitaminokat és ásványi anyagokat, melyeket az öregedés folyamán elveszítünk. A hajmezoterápia a hajas fejbőr vérkeringésének és a hajhagymák növekedésének gyorsulását idézi elő, mikroinjekció segítségével juttatja a szükséges anyagokat a fejbőr alá, a hajhagymákhoz. Elősegíti és növeli a hajas fejbőr vérkeringését, jó kondíciójának megtartását, revitalizálja a hajhagymákat. A haj, és a hajas fejbőr területének növekedését idézi elő, megállítja a hajhullást. Ez a mezoterápiás anyag hosszútávon semlegesíti a DHT hormont, mely hajhullást okozhat. A mezoterápia sikerrel alkalmazható azon nőknél is, akik menopauzális hajveszteséget tapasztalnak.

Zsírosodás ellen a hajmezoterápia eljárással

Hormonális változások következtében, helytelen táplálkozás esetén, a vegetatív idegrendszert érő stresszes állapotban jelentős lehet a fejbőr zsírosodása. A faggyúmirigyek túltermelődése esetén még a hajhagymák is elzsírosodhatnak, emiatt tápanyag felvételük csökkenhet, ami hajhulláshoz is vezethet. Gyakori a hajszálak zsíros érzete, összetapadása, a frizura lelapulása is. Az ilyenfajta zsírosodás kezelhető mezoterápiás módszerrel is, de a teljes gyógyuláshoz életmódváltásra is szükség van. A megfelelő hatóanyagok kiválasztásában orvosunk, kozmetikusunk áll rendelkezésedre.

Korpásodás elleni védelem

A korpásodásnak két fajtája van. Az egyik a gombás, a másik a baktérium okozta megbetegedés. Előbbi az ún. száraz korpa, utóbbi a zsíros korpa. A pikkelysömört tévesen hívják korpásodásnak, mert tünetei hasonlóak lehetnek a száraz korpához. A száraz korpa tünetei a sárgás, szürkés, fehéres korpalemezek leválás a fejbőrről. Kezelésekor a korpát alaposan el kell távolítani a fejbőrről és a hajszálakról, fertőtleníteni kell a fejbőrt és hidratálni.

Zsíros korpa tünetei a sárgás fehér, szürke és barna gömbölyű korpa darabok a fejbőrön és a hajszálakon. Érintéssel terjed, ezért a fertőtlenítés fésű, párna és egyéb hajjal érintkező eszközök esetén feltétlenül szükséges. Kezeléséhez gondosan kiválasztott hatóanyagokra van szükség. Kérd bőrgyógyászunk segítségét!

Pikkelysömör esetén az immunrendszer hibás működése okolható. Ekkor a bőrsejtek a normális 28 napos ciklus helyett sokkal rövidebb idő alatt, 3-4 nap termelődnek újra, ezzel okozva felgyülemlett bőrrétegeket a fejbőrön és a test bármely pontján is. Ezek a területek fájdalmasan gyulladtak lehetnek, akár vérezhetnek is. Ebben az esetben a mezoterápiás kezelés nem megoldás. Bőrgyógyásszal konzultálva a bőr állapotát más kezeléssel kell meggyógyítani.

Ára:

  • Orvosi tűs mezoterápia hajas fejbőrön 25.000 Ft

A hajmezoterápiát férfiaknak is ajánljuk! 

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben