FTC bioszálas testkontúrozás

Nyerd vissza természetes testkontúrjaid!

Feszes és fiatalos kar, has, comb

Hosszan tartó hatás – 1-1,5 évig tart

Neked ajánljuk az FTC bioszálas testkontúrozást:

  • ha fogyás vagy az öregedési folyamat következtében megereszkedett a bőr némely testrészeden,
  • ha karod, combod, hasad bőrét szeretnéd feszesíteni,
  • ha térded szeretnéd kontúrozni,
  • ha természetes megoldásra vágysz!

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Ez az újdonságnak számító arc- és testkontúr kezelés 3 az 1-ben, revitalizáló, bőrmegújító, FTC felszívódó bioszálas kontúrozási eljárás. Ez az FTC bioszálas technika megemeli a lógó bőrt, visszaadja a természetes kontúrjait az arcnak vagy bármely testrésznek. Ideális tehát arcliftingre, a szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, testkontúrozás esetén pedig a felkar, térd, belső comb vagy más testrész lógó bőrét is karcsúbbá, feszesebbé tudja tenni.

Mit érdemes tudni az FTC bioszálakról?

A felszívódó varratokhoz hasonló bio- és antimikrobiális szálak anti-aging hatásúak. A testkontúr kezelés beavatkozásai PGA (poliglikolsav) multifil és PDO (polidoxanon) monofil szálakkal történik. A bio-felszívódó szálas kontúrozás hármas hatással van a bőrre.

  • Kontúrozás – legyen szó arcvékonyításról, az ideális háromszögforma kialakításáról, feszességét vesztett felkarról, a zsírvesztés miatt bekövetkező lógó bőrről az arc, nyak (toka is), mellek, has, fenék, combok és vádli területén is.
  • Bőrmegújítás – a tű és a bioszálak mikro sérüléseket okoznak a bőrben, melynek hatására fokozódik a saját sejtek termelődése, melynek eredményeképpen sokkal feszesebbé válik a bőr. A rugalmas rostok és a kollagén termelődésének beindításával a bőr megújul.
  • Anti-aging – a bio-felszívódó szálak javítják a vér mikrokeringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát.

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A Lead Fine Lift, vagyis az FTC bioszálas arc-és testkontúrozás 1-1,5 óráig tart. Helyi érzéstelenítéssel (krém) tesszük fájdalommentessé a beavatkozást, aminek a gyógyulási ideje 1-3 nap. 3 hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt. Amennyiben további szálakra lenne szükség a már kezelt területen a még tökéletesebb eredmény eléréséhez, korrekciós beavatkozás lehetséges a kontroll vizsgálat alkalmával.

Lehet-e kombinálni, kiegészíteni más kezelésekkel?

Igen, a testkontúr kezelés kiegészíthető más kezelésekkel, sőt kifejezetten ajánljuk. Az FTC bioszálas kontúrozás javasolt az Aqualyx injekciós zsírbontás vagy a zsírleszívás utáni bőrfeszsítésre. A testkontúr kezelés eredménye olyan kiegészítő kezelésekkel fokozható és hosszabbítható meg, mint más kollagén indukciós eljárások: pl. dermarolleres kezelés, PRP Drakula terápia, kémiai peeling és a frakcionált lézeres kezelés. Ezek a kezelések megtalálhatók rendelőnkben is.

Kérj időpontot szakorvosunkhoz konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online, hogy el tudjuk készíteni személyre szabott kezelési terved!

« Vissza az előző oldalra
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben