Drakula terápia

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy 2017 októberétől a saját vérrel történő betegellátást és kezeléseket az EMMI és az ÁNTSZ Magyarország területén teljeskörűen betiltotta. A PRP kezelések, beleértve az orvos-esztétikai „Drakula terápiát” a világ többi országában továbbra is elérhetők, hiszen bizonyított és biztonságos eljárások. Bízunk benne, hogy a jelenleg zajló szakmai viták és egyeztetések hatására hamarosan hazánkban is újra engedélyezett lesz. További információkért kérjük hívják központi telefonszámainkat vagy írjanak e-mailben a info@koc.hu címre. Köszönjük megértésüket!

Az orvostudomány számára ismert eljárás, a „Drakula terápia" lényege, hogy a legtermészetesebb anyagból, a saját vérből nyert, vérlemezkékkel dúsított vérplazmát fecskendezünk át a test más szövetébe (már nem csak az arc-, hanem a hajas fejbőrbe, mellek, has, karok, comb, fenék bőrébe is). 

Bővebben

A 2009-ben MyCells néven engedélyeztetett bőrfiatalító PRP (platelet-rich plasma= vérlemezkékben gazdag plazma) terápia eredményeihez semmi kétség nem fér. A Drakula terápia során egy összetett regenerálódási folyamat indul be, ahol a szervezet a saját anyagait használja fel.

Miért ajánljuk a Drakula terápiát?

  • Természetes eljárás, amely során nem használunk idegen anyagot, elektromos-, vagy lézer készüléket;
  • Nem fordulhat elő allergia, hisz a saját vérből elkülönített vérplazmát juttatjuk vissza;
  • Nem fordulhat elő torzulás, vagy túlkompenzáció (pl. túltöltés, mint a rácfeltöltőknél);
  • Az arc régiója mellett a nyak, a dekoltázs és a kézfej fiatalítására is, a has, combok és fenék bőrének feszesítésére is alkalmas;
  • Szike alkalmazása nélkül képes visszaadni a páciens 8-10 évvel korábbi, eredeti arcvonásait, fiatalítani bőrét;
  • A PRP terápia remekül kombinálható egyéb orvos-esztétikai megoldásokkal, mint például a ráncfeltöltéssel (pl. hyaluronsav), frakcionált lézerkezeléssel, arcszobrászattal, vagy egyéb tápláló-hidratáló, vitaminos kozmetikai kezelésekkel.

A terápia:

  • feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat, beindítja a rugalmas rostok termelését, ezáltal a bőr rugalmassá, fiatallá és hidratálttá válik,
  • nemcsak a kisebb ráncok vagy a heges kráterek simulnak el, hanem a mélyebb besüppedések, mint a szem alatti gödör, a járomcsont feletti szövethiány, vagy az orr körüli és a marionett-árok is eltüntethető, mindössze 2-3 kezeléssel,
  • jótékony hatással van a hajnövekedésre: amennyiben vannak inaktív hajhagymák, regenerálja és aktivizálja azokat, ezzel erősítve a hajat és késleltetve a kopaszodást.

Hogyan végezzük a Drakula terápiás kezeléseket?

A tudományosan elismert eljárás során a vérvételkor megszokott módszerrel vért veszünk a pácienstől egy speciális „Z-gélt" tartalmazó kémcsőbe. Ezt követően centrifugával szétválasztjuk a vérplazmát és a vörösvérsejteket. A vérlemezkékben gazdag vérplazmát injektáljuk vissza a bőrbe. Azok a pácienseink, akik idegenkednek a tűszúrástól, választhatják a dermarolleres technikát. Ekkor a hengeren található apró tűk által keletkezett, szúrt csatornácskákon keresztül masszírozzuk be a koncentrált saját plazmát.

Áraink:

arc + nyak + dekoltázs 1. alkalom          100 000 Ft    
arc + nyak + dekoltázs 2. alkalom   90 000 Ft    
arc + nyak + dekoltázs 3. alkalom   80 000 Ft    
arc + hajas fejbőr 100 - 115 000 Ft 
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben