Dr. Kálnay Tamás

Dr. Kálnay Tamás

Dr. Kálnay Tamás

Plasztikai sebész, sebész

1998-ban szerzett diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2004-ben tett szakvizsgát általános sebészetből, 2014-ben második szakvizsgát plasztikai és égési sebészetből.

Sebészeti szakmai gyakorlatát az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház Sebészeti és Érsebészeti Osztályán, 2006-tól a BM Kórház Sebészeti Osztályán, 2007-től a MH Honvédkórház II. Sebészeti Osztályán szerezte.

2012-től a MH Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán dolgozik főállásban, ahol a rekonstrukciós és esztétikai plasztikai műtéti beavatkozások széles körét végzi.

Szakmai ismereteit hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken való rendszeres részvétellel bővíti.

Tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, a Magyar Égési Egyesületnek és az European Burns Association-nek.

Pácienseink írták

"Kedves, megértő, türelmes orvos, részletes tájékoztatást adott a beavatkozásról, folyamatosan odafigyelve, minden tűszúrás után tükörben megmutató és megbeszélő ráncfeltöltést végzett, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, az emberi hozzáállásával az esti órákban történő beavatkozás során."

"Legelső injekciós visszérkezelésemre mentem Kálnay Tamás Doktor Úrhoz. A kezelést megelőzően minden kérdésemre teljeskörű választ adott, a kezelés alatt is folyamatosan tájékoztatott a kezelés menetéről. Rendkívül kedves, közvetlen szakember."

"Az kezelés színvonalas volt, az orvos szakmailag hozzáértő, informatív, a kezelés teljes időtartama alatt mindenről kedvesen és türelmesen tájékoztatott, kérdéseimre választ kaptam."

"Nagyon kedves és segítőkész a műtétemet tökéletesen végezte."

"Emberileg, szakmailag kiváló."

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben