Csecsemőkori bőrbetegségek kezelése

csecsemokori-borbetegsegek-kezelese

A újszülöttek köldökének csecsemőkori kezelése rendkívül fontos, mert a köldökcsonk gennykeltő baktériumok által okozott gyulladása, veszélyes lehet. Minden tisztába tevéskor az orvos utasítása szerinti módon lássuk el.

A szeborreás dermatitis, a hajas fejbőr, a fül, az arc, valamint a hajlatok bőrén látható, körülírt, zsírosan hámló, felületi folyamata. Először a csecsemő hajas fejbőrén, és a szemöldökén „koszmós" felrakódás jelenik meg, innen terjed tovább a fül mögé, a hajlatokra, majd a hátra is. Vöröses, sárgás hámló területeket lehet látni a pelenkával borított részeken is.

Az általában jelentkező bőrtüneteken kívül, a terhesség során kialakult fertőzések, esetleg autoimmun folyamatok is okozhatnak csecsemőkori bőrbetegségeket.

A csecsemők bőrbetegségeinek kezelése

A csecsemők bőrbetegségei és azok kezelései különös figyelmet kívánnak, ezért fontos, hogy a gyermekorvoson kívül, hozzáértő gyermekbőrgyógyász is lássa kisbabánkat. Szakorvosaink sokéves tapasztalata biztonságot nyújthat, a problémák oki kezelése gyors sikerre vezethet, így a tüneti kezelés elhúzódó megoldásait elkerülhetjük, és megnyugodhatunk.

Keresse bizalommal a Körúti Orvosi Centrum gyermekbőrgyógyász szakorvosait, hiszen a csecsemők bőrbetegségei mind a kisbabának, mind pedig szülőnek kellemetlen perceket okozhatnak. Jelentkezzen be gyermekbőrgyógyászati szakrendelésünkre!

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben