Bőrgyógyászat

Küldetésünk bőre egészségének visszaállítása és szépségének megőrzése

Szakértelem, diszkréció, empátia

Kiemelkedő, komplex bőrgyógyászati ellátás

A család minden tagjának bőrproblémáit kezeljük

A hét minden napján – várólista és beutaló nélkül

Bővebben

Küldetésünk bőre egészségének visszaállítása és szépségének megőrzése

Bőrünk a legnagyobb szervünk, szervezetünk védelmi vonala a környezetünk felé, ezért számtalan hatás éri. Ezért egészségének fenntartása vagy helyreállítása nem elhanyagolható. A bőrgyógyászat minden szakterületén állunk rendelkezésére – általános és gyermek bőrgyógyászat, bőrsebészet, kozmetológia, esztétikai bőrgyógyászat. A legegyszerűbb bőrproblémák diagnosztizálásától és kezelésétől a komolyabb fertőzések, gombák vagy ekcémák kezeléséig és gondozásáig, bármilyen bőrpanasszal, bőrt érintő – akár esztétikai – problémával, szűrővizsgálattal forduljon hozzánk bizalommal!

Szakértelem, diszkréció, empátia

10 bőrgyógyász szakorvosunk rendkívüli szaktudással és klinikai tapasztalattal rendelkezik, többen a kórházi gyakorlatban is dolgoznak, tudományos karrierrel rendelkeznek. A Körúti OrvosEsztétikai Centrum bőrgyógyászai tapasztalt orvosok, akik szakszerűen diagnosztizálják a betegséget, segítenek az okok felkutatásában, és ami a legfontosabb, megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot. A magas szintű professzionalizmuson túl mindezt empátiával, emberséggel és diszkrécióval teszik.

Kiemelkedő, komplex bőrgyógyászati ellátás

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a bőrbetegségeket, bőrtüneteket - körültekintő vizsgálat után - komplex módon, modern eljárásokkal kezeljük, akár több szakorvos bevonásával. Intézményünkben lehetőség van a laborvizsgálatok elvégzésére is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a bőrgyógyászat, bőrsebészet, esztétikai bőrgyógyászat szakterületein belül. Így egy helyen valósítható meg a bőrbetegségek megelőzése, szűrése, diagnosztizálása és gyógyítása, illetve a bőr szépségének és fiatalságának megőrzése.

A család minden tagjának bőrproblémáit kezeljük

Minden korosztály, nők, férfiak, fiatalok, idősebbek és gyermekek bőrgyógyászati vizsgálatát és ellátását végezzük klinikánkon. A legkisebbek bőrproblémáit a gyermekek speciális ellátására szakosodott gyermekbőrgyógyászaink végzik, hogy a gyermekek is a korunknak megfelelő ellátásban részesülhessenek. Gyermekbőrgyógyászaink csecsemőkortól a tinédzserkorig fogadnak pácienseket. Szakorvosaink szakmai együttműködése a család minden tagjának biztosítja a hatékony gyógyítást, a legfiatalabbtól a legidősebbig.

A hét minden napján – várólista és beutaló nélkül

A Körúti OrvosEsztétikai Centrum 12 órás nyitva tartással, reggel 8.00 és este 20.00 óra között áll rendelkezésére munkanapokon, szombaton pedig 9.00 és 13.00 óra között. Mivel minden nap több bőrgyógyászunk rendel, biztos lehet benne, hogy nem kell heteket várnia egy egyszerű vizsgálatra. Szakorvosaink beutaló nélkül fogadják a pácienseket. 

×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben