Bőrgyógyászat

Már 10 éve állunk rendelkezésére felnőtt és gyermek bőrgyógyászati rendelésünkön!

 • kiemelkedő, komplex bőrgyógyászati ellátás, bőrproblémák, fertőzések, szűrések,
 • anyajegyszűrés, anyajegy eltávolítás,
 • körömgomba kezelés, 
 • szakértelem, diszkréció, empátia, 
 • hétfőtől péntekig 08.00-20.00 között, 
 • várólista és beutaló nélkül!
Bővebben

Kézi és gépi anyajegyszűréssel állunk rendelkezésre és sebészeink eltávolítják a zavaró, festékes vagy rosszindulatú anyajegyeket, bőrnövedékeket.

Körömgomba, bőrgomba problémával is forduljon hozzánk, lézeres körömgomba kezeléssel is foglalkozunk, benőtt köröm problémáját is ellátjuk lézeres beavatkozás során.

Bőrgyógyász szakorvosaink rendkívüli szaktudással és klinikai tapasztalattal rendelkezik, többen a kórházi gyakorlatban is dolgoznak, tudományos karrierrel rendelkeznek, szakszerűen diagnosztizálják a betegséget, segítenek az okok felkutatásában, és ami a legfontosabb, megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot. A magas szintű professzionalizmuson túl mindezt empátiával, emberséggel és diszkrécióval teszik.

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a bőrbetegségeket, bőrtüneteket - körültekintő vizsgálat után - komplex módon, modern eljárásokkal kezeljük, akár több szakorvos bevonásával. Intézményünkben lehetőség van a laborvizsgálatok elvégzésére is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a bőrgyógyászat, bőrsebészet, esztétikai bőrgyógyászat szakterületein belül. Így egy helyen valósítható meg a bőrbetegségek megelőzése, szűrése, diagnosztizálása és gyógyítása, illetve a bőr szépségének és fiatalságának megőrzése.

Minden korosztály, fiatalok, idősebbek és gyermekek bőrgyógyászati vizsgálatát és ellátását végezzük klinikánkon. A legkisebbek bőrproblémáit a gyermekek speciális ellátására szakosodott gyermekbőrgyógyászaink végzik, hogy a gyermekek is a korunknak megfelelő ellátásban részesülhessenek. Gyermekbőrgyógyászaink csecsemőkortól a tinédzserkorig fogadnak pácienseket. 

Bőrsebészetünkön anyajegyek, bőrdaganatok és nem festékes bőrnövedékek, illetve ciszták, bőr alatti zsírcsomók egészségügyi vagy esztétikai okokból történő sebészeti eltávolításával várjuk. A sebészeti eltávolítást általában bőrgyógyászati vizsgálat előzi meg – itt eldől, hogy sebészeti vagy lézeres eltávolítás a javasolt. A sürgős anyajegy eltávolító műtéteket várakozás nélkül, akár másnap el tudjuk végezni, hiszen rosszindulatú elváltozás esetén a páciens élete is múlhat ezen. A kimetszés általában helyi érzéstelenítésben történik és teljesen fájdalommentes. Az eltávolított képleten minden esetben szövettani vizsgálatot végeznek. Egyszerre több képlet is eltávolítható, így időt és pénzt is megtakaríthat. A sebgyógyulást követően kerül sor a varratszedésre.

Bőrsebészeti szolgáltatásaink között megtalálható a benőtt köröm és körömágy plasztika, ami sok szenvedéstől és fájdalomtól képes Önt megszabadítani; illetve az injekciós visszérkezelés, ami nemcsak esztétikai problémát old meg, hanem a későbbi műtéti visszér eltávolítás is megelőzhető általa.

Bőrünk a legnagyobb szervünk, szervezetünk védelmi vonala a környezetünk felé, ezért számtalan hatás éri. Egészségének fenntartása vagy helyreállítása     kiemelten fontos. A bőrgyógyászat minden szakterületén állunk rendelkezésére – általános és gyermek bőrgyógyászat, bőrsebészet, kozmetológia, esztétikai    bőrgyógyászat, nemigyógyászat. A legegyszerűbb bőrproblémák diagnosztizálásától és kezelésétől a komolyabb fertőzések, gombák vagy ekcémák kezeléséig és gondozásáig, bármilyen bőrpanasszal, bőrt érintő – akár esztétikai – problémával, szűrővizsgálattal forduljon hozzánk bizalommal! 

Árak (gyermek és felnőtt bőrgyógyászat)

 • Szakorvosi vizsgálat 15 - 16.000 Ft
 • Szakorvosi kontroll vizsgálat 10.000 Ft 
 • Receptírás (konzultáció nélkül) 3.000 Ft
 • Receptírás + rövid konzultáció 6.000 Ft
 • Injekció beadása (a beadandó gyógyszer ára nélkül) 6.000 Ft 
 • Sürgősségi felár 5.000 Ft 
 • Bőrgyógyászati munka alkalmassági vizsgálat 8.000 Ft

Árak (bőrsebészet)

 • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció (beavatkozás azonnali elvégzése esetén ingyenes 12.000 Ft
 • Szakorvosi kontroll vizsgálat 10.000 Ft
 • Kötözés, varratszedés 10.000 Ft
 • Sürgősségi felár 5.000 Ft
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben