Arclifting hyaluronsavval

Bővebben

Arclifting hyaluronsavval - arcszobrászat

  • Kíméletes és gyors fiatalító eljárás!
  • Azonnali lifting hatás, arcformázás.
  • Fájdalom és bevérzések nélkül állítja vissza a fiatalkori arcvonásokat.

A kor előrehaladtával arcunk veszít tónusából, bőrünk petyhüdtebbnek tűnik, vonásaink fiatalos formája, feszessége elvész. Ezt a folyamatot fordítjuk vissza a hyaluronsavas arclifting kezelés során, amikor forradalmian új technikával természetes anyagot, hyaluronsavat fecskendezünk a bőrbe, így pótolván az arc teltségét adó, de idővel megfogyatkozó zsírszövetet - különösen az arc középső részein. Ezzel a vágás nélküli, úgynevezett „soft filling" technikával gyakorlatilag fájdalommentesen, bevérzések nélkül tudjuk visszaállítani a fiatalkori arcvonásokat. Egyszóval plasztikai műtét nélkül megvalósítható az arc formázása, ill. természetes, fiatalkori vonalainak és teltségének helyreállítása.

A hyaluronsavas arclifting vagy arcszobrászat

Az injekciós arclifting technika alkalmazásakor érzéstelenítésre sincs szükség, hiszen a kezelés során csupán a két apró tűszúrást érezzük, mivel a töltőanyagot egy vékony, tompa végű kanül segítségével viszik be. Hyaluronsavas arclifting kezelés során a még szebb és egyenletesebb eredmény érdekében, a kanülhöz egy automata injektáló pent is csatlakoztat a kezelőorvos, hogy már a befecskendezés is egyenletesebb és pontosabb lehessen. A korábbi, fájdalmas és kellemetlen feltöltési módszereket nyugodtan el is felejthetjük. A beavatkozás mindössze 20 percet vesz igénybe, és arra sem kell napokig várnod, hogy a kezelés nyomai eltűnjenek.

A hyaluronsavas arclifting kezelés menete

A hyaluronsavas kezelés során az arc jellegétől, állapotától függően 2-4 injekciós pont elegendő a teljes arclifiting kezeléshez. A fiatalos vonások helyreállításának érdekében mindkét oldalon megemeljük az arc felső részét, illetve a száj körüli megereszkedett területet. Így természetesen fiatalítjuk meg arcod. Mimikai ráncok ellen használt injekcióval kombinálva tökéletesen eltüntethetőek a szemöldök közötti ún. haragos, illetve a szemkörnyéki ráncok.

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben