Arcfiatalítás szálbehúzással

arcfiatalitas-szalbehuzassal-blog

Szálbehúzásos arcfiatalítás a felhőtlen fiatalságért

Van, aki beletörődik, hogy az idő nyomot hagy az arcán. És van, aki ehelyett a fiatalságot választja. Az arcfiatalítás szálbehúzással ma már műtét és vágás nélkül állíthatjuk meg az idő múlását, és maradhatunk szemtelenül fiatalok.

Műtét nélküli fiatalság

Sok nő boldogan üdvözölte a különböző arcplasztikai eljárások elterjedését. Akik úgy döntöttek, hogy nem hagyják szótlanul a fiatalság elmúlását, azok a műtéttel járó beavatkozások mellett döntöttek. Ezek azonban sokszor hosszadalmas és esetenként lábadozással járó kezelések voltak, időnként bizonytalan eredménnyel.

A technológia fejlődésének köszönhetően ma már lehetséges a szálbehúzásos arcfiatalítás, ami egy minimálisan invazív kezelés. Nem esnek ki napok, nincs szükség hosszú várakozási időre – hiszen az eredmény könnyen elérhető és rövid időn belül megmutatkozik.

Arcfiatalítás szálbehúzással

Az egyszerű fiatalodás ma már mindenki számára elérhető. A különböző beavatkozások pedig választási lehetőséget is biztosítanak, hogy így mindenki bizton megtalálhassa a számára legkedvezőbb megoldást.

A Duo Lifting szálbehúzás segítségével jelentősen lelassítható az arc és a nyak öregedési folyamata. Az eljárás során Cog felszívódó szálakat juttatunk a bőrbe, amelyeken apró fogak találhatóak. Ezek belekapaszkodnak a szövetekbe, és azokat megemelve rögzítik. A szál kb. fél év után felszívódik, de a lifting hatás akár másfél, két évig is tartós marad.

Az FTC bioszálas arcfiatalítás során 100%-ban bio anyagok felhasználásával készült szálakkal érjük el a kívánt hatást. A bioszál behúzás érdekessége, hogy a test különböző részein is használható, a kar, a mell, a has és a lábszárak tökéletesítésére is alkalmas. A hatása kb. 1-1,5 évig tart.

A Silhouette Soft arcemeléses kezelés különleges, kétirányú felszívódó szálak alkalmazásával fordítja vissza a bőr megereszkedésének folyamatát. Ennek az újdonságnak számító technikának a lifting hatása visszaadja az arc természetes kontúrját, akár másfél-két éven át. Ez a felszívódó szálás kezelés negyven percig tart, de minden esetben biztonságos, hatékony és tartós.

Ha Ön is szeretné megőrizni a fiatalságát, és a műtét nélküli, szálbehúzásos arcfiatalítást választja, akkor bátran forduljon hozzánk. Szakembereink minden esetben segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést, amellyel garantáltan letagadhat majd jópár évet.

« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben