Arcfeltöltés saját zsírral


 

Bővebben

A saját zsírfeltöltést javasoljuk azoknak, akik saját sejtekkel, szövetekkel szeretnék arcukat feltöltetni, illetve nagyobb mennyiség betöltése szükséges arcuk formálásához. A saját zsírral való ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát, a zsírban lévő őssejtjei pedig gyógyító hatásúak. Az arcfeltöltés során ugyanis nagy mennyiségű saját zsír tölthető az arcba, ezzel megszüntethető a megereszkedett bőr.

Milyen eredmény várható az arcfeltöltéstől?

  • A szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak,
  • A szem körüli ráncok elsimulnak,
  • Csökken az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélysége,
  • Eltűnnek az arcon látható bemélyedt - jellemzően pattanások által okozott – hegek.

Arcfeltöltéssel az arc formáját is minimálisan megváltoztathatjuk, kiemelhetjük az arccsontot, megnagyobbíthatjuk az ajkakat. A zsírfeltöltéssel ezen kívül az arc arányait is helyreállíthatjuk - nem csak az idősebb korosztálynak.

Hogyan végezzük a saját zsírral történő arcfeltöltést?

Az arcfeltöltés során a plasztikai sebésszel folytatott vizsgálatot és alapos mérlegelést követően a köldök, has vagy belsőcomb felszínéről történik a zsír leszívása. Helyi érzéstelenítés után maximum 10 ml távolítható el kézi leszívással, amely egy apró tűszúrást követően a bőrön, egy ún. kanül segítségével történik. A feltöltésnél is ezt a módszert alkalmazzuk, a zsír alapos tisztítása után.

A műtét körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, attól függően, hogy ajak, szemkörnyék vagy teljes arc feltöltéséről van-e szó. A beavatkozás végén a saját zsírral feltöltött terület néhány napig duzzadtabb lesz, míg a zsír elrendeződik a szövetekben. A zsír idővel kis mértékben felszívódik, ezért a végleges eredmény elérése érdekében a beavatkozás ismételhető, hogyha a páciens szükségét érzi. A beavatkozást 1-1,5 évente szükséges lehet ismételni, ami függ számos élettani hatástól is.

Ár 

  • Arcfeltöltés saját zsírral: 260.000 Ft-tól
« Vissza az előző oldalra

Online fizetés

Fizetés indítása
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben