Arcfeltöltés saját zsírral

A legtermészetesebb feltöltő anyaggal simítjuk ki a ráncokat

Az arc visszanyeri természetes fiatalságát

Költséghatékony és tartós megoldás

Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek

 

Neked ajánljuk a saját zsírral való feltöltést:

  • ha szeretnél megszabadulni mélyebb ráncaidtól, szem alatti karikáidtól
  • ha szeretnéd fiatalosabbá varázsolni az arcformád
  • ha nagyobb mennyiség betöltésére van szükség

Kérj időpontot konzultációra!

Bővebben

Az arcfeltöltés saját zsírral kezelés alkalmával kiváló eredménnyel szabadítunk meg az arcodon megjelenő ráncoktól, szem alatti karikáktól, sőt akár a bemélyedt hegektől. A hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett saját zsírral is dolgozunk. A saját zsírfeltöltést javasoljuk azoknak, akik saját sejtekkel, szövetekkel szeretnék arcukat feltöltetni, illetve nagyobb mennyiség betöltése szükséges arcuk formálásához. A saját zsírral való ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát, a zsírban lévő őssejtjei pedig gyógyító hatásúak. Az arcfeltöltés során ugyanis nagy mennyiségű saját zsír tölthető az arcba, ezzel megszüntethető a megereszkedett bőr.

Milyen eredmény várható az arcfeltöltéstől?

  • A szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak,
  • A szem körüli ráncok elsimulnak,
  • Csökken az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélysége,
  • Eltűnnek az arcon látható bemélyedt - jellemzően pattanások által okozott – hegek.

Arcfeltöltéssel az arc formáját is minimálisan megváltoztathatjuk, kiemelhetjük az arccsontot, megnagyobbíthatjuk az ajkakat. A zsírfeltöltéssel ezen kívül az arc arányait is helyreállíthatjuk - nem csak az idősebb korosztálynak.

Ez a beavatkozás alkalmas a kézfej vastag ereinek, és az abból adódó felszíni egyenetlenségek eltüntetésére is, ajakfeltöltésnél pedig az ajkak barázdái kisimulnak, az aszimmetrikus forma javítható és az ajkak teltebbé válnak.

Hogyan végezzük a saját zsírral történő arcfeltöltést?

Az arcfeltöltés során a plasztikai sebésszel folytatott vizsgálatot és alapos mérlegelést követően a köldök, has vagy belsőcomb felszínéről történik a zsír leszívása. Helyi érzéstelenítés után maximum 10 ml távolítható el kézi leszívással, amely egy apró tűszúrást követően a bőrön, egy ún. kanül segítségével történik. A feltöltésnél is ezt a módszert alkalmazzuk, a zsír alapos tisztítása után.

Az arcfeltöltést tehát egyszerűen, járóbeteg-ellátás keretében végezzük. A műtét körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, attól függően, hogy ajak, szemkörnyék vagy teljes arc feltöltéséről van-e szó. A beavatkozás végén a saját zsírral feltöltött terület néhány napig duzzadtabb lesz, míg a zsír elrendeződik a szövetekben. A zsír idővel kis mértékben felszívódik, ezért a végleges eredmény elérése érdekében a beavatkozás ismételhető, hogyha a páciens szükségét érzi. A beavatkozást 1-1,5 évente szükséges lehet ismételni, ami függ számos élettani hatástól is.

Bővebb tájékoztatásért kérdezd plasztikai sebészünket!

Jelentkezz be konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

FONTOS! Fizetéssel kapcsolatos lényeges információ!

Felhívjuk figyelmed, hogy a kezelés igénybevételéhez előleg fizetése szükséges. Az előleg a kezelés 50%-a, melyet kérjük, legkésőbb 1 héttel a kezelés előtt utalj át vagy fizess be készpénzben számlánkra. Amennyiben az összeg nem érkezik meg kezelési időpontja előtt 1 héttel korábban, az foglalási időpontodat automatikusan töröljük. Ha a kezelést megelőző héten belül mondod le az időpontod, az előleget sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. Továbbá felhívjuk figyelmed, hogy a beavatkozások költségét előre, közvetlenül a beavatkozás előtt kell kifizetni. Megértésed és együttműködésed előre is köszönjük.

 

Ár 

Arcfeltöltés saját zsírral - teljes arc       260 000 Ft-tól
« Vissza az előző oldalra
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben