Általános bőrgyógyászat

Teljes körű bőrgyógyászati kivizsgálás, kezelés és utógondozás

Bőr-, haj és körömbetegségek kezelése

Allergia és szűrővizsgálatok bőre egészségének és szépségének megőrzéséért

 

Tudta Ön, hogy…

  • a bőr a test minden más jelzésénél jobban tükrözi az egészségi állapotunkat?
  • a rendszeres anyajegyszűrés életet menthet?
  • a bőr épsége védelmet jelent a külső kórokozókkal, fertőzésekkel szemben?

Kérjen időpontot bőrgyógyászainkhoz!

Bővebben

A bőrtünetek és bőrbetegségek sokfélesége minden esetben szakember felkeresését indokolja, hiszen a bőrünk szabad felületei azok, amik leginkább szembetűnőek mindennapi életünk során. Mint minden egészségügyi problémát illetően a bőrbetegségekre is érvényes a megelőzés fontossága, ami immunrendszerünk erősítésével és a megfelelő, mindennapi bőrápolással érhető el. Azonban ha bármilyen bőrtünete jelentkezik, ne hanyagolja el, érdemes rá odafigyelni, mielőtt még súlyosabbá válna, és komolyabb szövődményeket okozna.  Sok kellemetlen pillanatot kerülhetünk el, ha figyelmet fordítunk a bőrbetegségek és bőrfertőzések kezelésére. Ezek egy része ugyanis fertőző lehet, de a nem fertőző bőrbetegségek is szakszerű kezelést igényelnek.

A leggyakoribb bőrgyógyászati estek a gombás, bakteriális és vírusos fertőzésekkel, krónikus bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, rozácea stb.), szemölcseltávolítás, haj- és fejbőr, illetve köröm problémák, anyajegyek elváltozásai, de bármilyen bőrtünettel forduljon hozzánk bizalommal!

Rendkívüli tapasztalattal rendelkező szakorvosaink szakszerűen diagnosztizálják a betegséget, majd javaslatokat tesznek a gyógymódra, akár gyógyszeres kezelés, akár életmódbeli tanácsok formájában. Ha bőrén maradandó nyomokat hagyott valamilyen bőrfertőzés, vagy bőrbetegség, klinikánkon mód van az esztétikai bőrhibák lézeres kezelésekkel vagy hámlasztással történő halványítására, eltüntetésére is.  

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban dermatoszkópos és komputeres anyajegyszűrést is végzünk. A rendszeres komputeres anyajegyszűrésen az anyajegyekről készült fotódokumentáció lehetővé teszi azok összehasonlíthatóságát, a gyanús elváltozások nyomon követését, illetve igazolja a kimetszés szükségességét. Ha anyajegyén bármilyen elváltozást tapasztal, azonnal forduljon bőrgyógyászhoz!

Az Ön bőrének egészsége fontos a számunkra, ezért bőre épségének, szépségének és fiatalságának megőrzése érdekében hasznos tanácsokkal látjuk el az otthoni bőrápolásra vonatkozóan – érdeklődjön kozmetikusainknál vagy a recepciónkon ingyenes bőrápolási tanácsadásunkkal kapcsolatosan.

Kérjen időpontot konzultációra a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben