Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Természetes hatású, telt, érzéki ajak 20 perc alatt, azonnali, megbízható eredmény, rendkívül egyszerű, gyors, fájdalommentes eljárás, anélkül, hogy ajkaid elveszítenék érzékenységüket!

Neked ajánljuk a hyaluronsavas ajakfeltöltést:

 • ha elégedetlen vagy ajkaid formájával, méretével, teltségével,
 • ha ajkaid aszimmetrikusak,
 • ha élesebb kontúrú ajkakra és ezáltal fiatalosabb megjelenésre vágysz,
 • ha az öregedés vagy a dohányzás okozta apró ajakráncokat szeretnéd eltüntetni.

Mi az a hyaluronsavas ajakfeltöltés, és miért ezt az eljárást alkalmazzuk?

A nem felszívódó anyagok egyetlen előnye, hogy nem kell őket rendszeresen újratölteni, azonban ezek az anyagok nem bomlanak le. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban az ajakfeltöltéshez egy sokkal biztonságosabb, felszívódó anyagot, hyaluronsavat használunk. A megbízható minőségű felszívódó anyagok esetében ugyanis jelentősen kisebb a valószínűsége gyulladásos csomó (granulóma) és egyéb mellékhatások kialakulásának. Az eljárás előnye még, hogy a hyaluronsavas kezelés esetén az anyag fél-egy év múlva lebomlik, így egy következő ajakfeltöltéssel akár változtathatunk is ajkaid formáján. Ha pedig nem szeretnél újabb ajakfeltöltést, akkor egy év múlva, az anyag kiürülése után az ajkak az eredeti állapotukra állnak vissza.

Jelentkezz konzultációra online!

Bővebben

Hogyan történik a kezelés?

 • A kezelés során arcod formáját, arányait figyelembe véve, Da Vinci aranymetszés szabálya szerint töltjük be a hyaluronsavat, ami arányos és természetesen telt ajkakat varázsol Neked.
 • Mivel az ajak környéke igen érzékeny terület, helyi érzéstelenítést alkalmazunk, tehát fájdalomtól nem kell tartanod.
 • Ezt követően mindössze néhány tűszúráson keresztül rugalmas, tompa végű kanüllel visszük be a töltőanyagot anélkül, hogy a tű roncsolná az arc szöveteit, az ereket, így a felépülési idő is jóval rövidebb. Fontos tudni, hogy az ajak nem veszíti el érzékenységét az ajakfeltöltés után!

Mely ajaktípusok formáját tudjuk ajakfeltöltéssel korrigálni?

 • Ha lapos, vékony az alsó-felső ajak: az lehet veleszületett sajátosság, vagy előfordulhat, hogy a száj az öregedési folyamat során, illetve a sok dohányzás miatt veszített teltségéből. Ebben az esetben mind az alsó, mind a felső ajkat feltöltjük, a beavatkozás nagyon jó eredményeket hozhat.
 • Ha a felső ajak csak egy vékony vonalként látható: a felső ajak veszít elsőként teltségéből, így az orr és az ajak közötti távolság megnő, ami valóban „öreges" kinézetet eredményez. Ebben az esetben csak a felső ajak feltöltésére van szükség.
 • Ha az alsó ajak csak egy vékony vonalként látható: ez a legritkább eset, ekkor csak az alsó ajak feltöltésre van szükség.
 • Ha rendezetlen (aszimmetrikus) a szájkontúr: a jobb-, illetve a baloldali aszimmetria mind az alsó, mind a felső ajaknál nagyon eredményesen korrigálható ajakfeltöltéssel.

Az arc szépségéhez az ajkak formája, teltsége nagyban hozzájárul. Az ajakfeltöltés hyaluronsavval, vagyis az ajkak kontúrjának, teltségének kiemelése, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz ajkunknak, így harmonikusabbá teszi az egész arcot.

Ár

Ajakfeltöltés hyaluronsavval (0,1 ml) 8 - 11000 Ft  
« Vissza az előző oldalra
×
Kattintson a képen a kezelni kívánt területre! Kezelések férfiaknak Kezeléseink teljes listája
girl
Figyelem, az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Rendben